top of page
Team work, work colleagues, working together_edited.jpg

Användarvillkor

Användarvillkor för releasegroup.se
Senast uppdaterad: 2024-03-22

 

Välkommen till releasegroup.se! Dessa användarvillkor reglerar din användning av vår webbplats. Genom att använda vår webbplats godkänner du dessa villkor i deras helhet. Om du inte samtycker till dessa villkor, vänligen avstå från att använda vår webbplats.
 

Användning av webbplatsen

 • Du måste vara minst 18 år gammal för att använda denna webbplats. Genom att använda webbplatsen bekräftar du att du är över 18 år gammal.

 • Du ansvarar för att hålla ditt användarkonto och lösenord säkra. Du ansvarar också för all verksamhet som sker under ditt konto, oavsett om det är du eller någon annan som agerar med ditt konto.
   

Innehåll på webbplatsen

 • Allt innehåll som publiceras på vår webbplats, inklusive men inte begränsat till text, bilder, videor och ljud, ägs av oss eller våra licensgivare och är skyddat av upphovsrättslagar.

 • Du får inte kopiera, distribuera, överföra, sälja, licensiera eller på annat sätt exploatera något av webbplatsens innehåll för kommersiella ändamål utan vårt uttryckliga skriftliga tillstånd.
   

Användarinformation och integritet

 • Vi samlar in och använder användarinformation enligt vår integritetspolicy. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår insamling och användning av användarinformation enligt vår integritetspolicy.
   

Ansvarsbegränsning

 • Vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och aktuell information på vår webbplats, men vi kan inte garantera att all information är korrekt eller fullständig. Vi ansvarar inte för eventuella fel eller brister i informationen på webbplatsen.

 • Vi ansvarar inte för skador som uppstår till följd av din användning av vår webbplats eller dess innehåll.
   

Ändringar av villkoren

 • Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa användarvillkor. Eventuella ändringar kommer att publiceras på denna sida. Genom att fortsätta använda webbplatsen efter sådana ändringar har trätt i kraft samtycker du till de ändrade villkoren.

Kontakta oss

 • Om du har frågor eller invändningar kring våra användarvillkor, vänligen kontakta oss på info@releasegroup.se.

bottom of page