top of page
Team work, work colleagues, working together_edited.jpg

Om oss

Varför finns

Release Group?

Att företag behöver synas såväl i folks vardag, som på nätet är ett faktum. Grejen är att stor delen av företag behöver hjälp av experter för att uppnå de resultat man är ute efter vilket resulterar i att man ofta får jobba med flera olika konsulter samtidigt = onödig huvudvärk. Därför har vi samlat dem under samma tak, så vi kan erbjuda kompletta paketerade lösningar skräddarsydda för er verksamhet.

Sverige och världen så gott kryllar av grymma talanger inom webbdesign, digital marknadsföring och design. I princip allt ett företag behöver för att lyckas finns tillgängligt, men här finns vi samlade under samma paraply.

Landets ledande konsulter under ett och samma tak

 • Vad gör Release Group?
  Release Group arbetar med större delen webbdesign, digital marknadsföring, design för både nya och etablerade företag. Vi är ett nätverk av konsulter runt om i landet och världen och matchar våra tjänster med ditt företags behov för att kunna skapa en smidig, enkel och framförallt komplett lösning för er verksamhet.
 • Var finns ni?
  Överallt. Vi är en 100% digital webb- och reklambyrå som arbetar tillsammans med ledande konsulter inom webb, reklam och marknadsföring i hela landet, men med säte i Karlstad, Värmland.
 • Vad kostar era tjänster?
  Alla våra tjänster är paketeringslösningar formade utefter ert företags behov. Vi gör alltså en behovsanalys av vad som behöver göras och hur, utefter det skickar vi ett affärsförslag, därför är det svårt att svara på exakt vad alla våra tjänster kostar. En behovsanalys och affärsförslag är förstås helt kostnadsfritt, så tveka inte att kontakta oss om ni funderar kring prissättning och vad vi kan göra för ert företag.
 • Blir det inte dyrare om jag väljer er?
  Det enkla svaret är oftast nej. Vi samarbetar med konsulter i olika branscher som fotografer, webbutvecklare, marknadsförare med mera och erbjuder därav våra kunder färdigpaketerade lösningar, oftast till ett bättre pris än om man hade gått till flera olika konsulter själv.
bottom of page